Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Державна програма: «Доступні кредити 5-7-9%»

Дата: 28.02.2020 15:28
Кількість переглядів: 421

Державна програма: «Доступні кредити 5-7-9%»

 

26 лютого 2020 року за участі міського голови Ніли Островської та її заступника Велерія Лося було проведено робочу зустріч з представниками «Укргазбанку» щодо державної програми підтримки малого та середнього бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%».

 

Про умови кредитування та особливості програми розповіли начальник управління МСБ Наталя Пугач та начальник Красилівського відділення «Укргазбанку» Сергій Боровик:

 

- Основна мета цієї програми - створення нових підприємств і робочих місць; розвиток, розширення і фінансування мікро-, малого та середнього бізнесу; повернення трудових емігрантів. Щоб люди, які працювали закордоном, започатковували в Україні свої проєкти і втілювали їх у життя за допомогою наших коштів.

 

АБ «Укргазбанк» як один із учасників цієї програми надаватиме максимальний кредит до 1,5 млн грн на одного підприємця або на одну групу підприємств терміном до 5 років. За цей строк можна погасити невеликі відсотки і розвинути бізнес.

 

Хто має право на отримання кредиту?

 

Новостворений або діючий бізнес. Для позичальників з розміром річного доходу від господарської діяльності від 0 до 25 млн грн кредит може становити 7-5% річних, залежно від кількості створення робочих місць. Для позичальників з розміром річного доходу від господарської діяльності від 25 млн грн до 50 млн грн – 9-5% річних. Для новоствореного бізнесу важливо зареєструватися фізичною особою-підприємцем і написати бізнес-план на 5 років.

 

На які цілі пропонується кредитування?

 

Кошти видаватимуться не клієнтам, а на інвестиційні цілі. А саме – на купівлю основних засобів: станків, обладнання, крім нерухомості, або модернізацію діючого бізнесу - ремонт того самого устаткування чи приміщення, де здійснюється виробництво. Не може кредитуватися ремонт офісних і складських приміщень.

 

- Станом на сьогодні реальна ставка під кредитування, наприклад, в «Укргазбанку» - в районі 15-16%. Тому така програма має багато плюсів. Це – збільшення кількості робочих місць, підприємців, податків і відповідно - надходжень до міського бюджету,- зазначив Сергій Боровик.

Більш детально про програму «Доступні кредити 5-7-9%» можна дізнатися за посиланням https://www.ukrgasbank.com/small_bussiness/credit/5_7_9_cred/?fbclid=IwAR1eZGhennmqaS4w5KRhfNr4KB_OzcyS0ppJOzSNkV3SO_7io9oAycY0Lvo

або у відділенні «Укргазбанку» за адресою вул. Булаєнко, 2 (тел. +38 (038) 554-19-73, +38 (038) 554-19-74).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь