Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Комунальне господарство, соціальна сфера – питання чергового виконкому

Дата: 21.05.2020 16:31
Кількість переглядів: 484

21.05.2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, розглянуто 11 питань порядку денного. Враховуючи, що сьогоднішнє засідання відбулось у День вишиванки, члени виконавчого комітету та усі присутні також були у вишиванках.

В ході засідання виконкомом заслухано питання, передбачені в плані роботи на другий квартал 2020 року, та прийнято відповідні рішення. Так, під час обговорення стану виконання фінансових планів комунальних підприємств міської ради за перший квартал 2020 року, було відмічено, що карантинні заходи суттєво вплинули на їх фінансово-господарську діяльність. «Ми розуміємо усю складність ситуації, в якій опинились наші комунальні підприємства, тому надамо їм фінансову підтримку з бюджету громади.» – зазначила Ніла Островська. При розгляді даного питання керівники комунальних підприємств надали свої пояснення щодо розбіжностей між затвердженими фінансовими планами на 2020 рік та їх фактичним виконанням у першому кварталі цього року, а також закликали споживачів бути свідомими.

Ще одне планове питання порядку денного стосувалось Дня захисту дітей, за результатами розгляду якого члени виконкому прийняли рішення, змінивши традиційний формат заходів через епідемію COVID-19. Разом з тим, з нагоди свята заклади дошкільної освіти громади отримають від міської ради подарунки (спортивний інвентар).

Продовжуючи добру традицію вітати випускників закладів освіти і культури громади солодкими подарунками, виконкомом прийнято рішення, згідно якого учні 11 класів закладів загальної середньої освіти, випускники закладів дошкільної освіти та Школи мистецтв отримають солодкі подарунки з нагоди завершення навчального року.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконкому погодили розміщення виїзної торгівлі, продовжили договір оренди комунального майна, визначили розмір пайової участі у розвитку інфраструктури міста та ін.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке матиме малолітня дитина.

На завершення, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу жителям громади.

Під час засідання члени виконкому також заслухали інформацію щодо питань, які перебували на контролі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь