Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Результати чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 04.06.2020 16:40
Кількість переглядів: 543

 

 

04 червня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету розглянули 12 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності як громади, так і окремих її жителів.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, розглянуто питання про підготовку сезонного аварійно-рятувального посту при Красилівській житлово-експлуатаційній конторі до купального сезону 2020 року. Враховуючи погодні умови, вирішено розпочати купальний сезон на водоймі «Левада» в м. Красилів з 15 червня 2020 року. Крім того, з метою запобігання трагічним випадкам на зазначеній водоймі протягом цьогорічного купального сезону, Красилівською ЖЕК укладено договір про надання платних послуг (чергування рятувальників з 15.06.2020 року по 31.08.2020 року) з Аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення ГУ ДСНС України в Хмельницькій області.

 

У зв’язку із перенесенням традиційних післявеликодніх поминальних днів на Троїцьку батьківську поминальну суботу, виконавчим комітетом прийнято рішення, яким доручено перевізнику – Красилівській житлово-експлуатаційній конторі організувати додаткові пасажирські перевезення в м. Красилів (з центру міста до кладовища) 06 червня 2020 року з 09-00 год. до 15-00 год.

 

Окремі рішення стосувалися житлових питань, коригування розкладу руху приміського автобусного маршруту загального користування на території громади Красилів-Дубище/2, роботи служби з перевезення осіб з інвалідністю.

В ході засідання виконкому розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно житлових приміщень, користувачами яких є діти.

 

На завершення, традиційно були прийняті рішення, яким надано матеріальну допомогу 6 жителям громади на загальну суму 10,0 тис. грн.

 

Під час засідання члени виконкому також заслухали інформацію про хід виконання рішень, які перебували на контролі.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь