Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська міська ради провела 42-гу чергову сесію

Дата: 19.06.2020 16:18
Кількість переглядів: 640

19 червня 2020 року, під головуванням міського голови Ніли Островської, провела роботу сорок друга чергова сесія Красилівської міської ради, на якій розглянуто 24 питання порядку денного. У пленарному засіданні ради взяли участь 14 депутатів.

Депутати внесли зміни до бюджету громади на 2020 рік. Зважаючи на корективи, які вносить карантин у всі сфери нашого життя, довелося скоригувати бюджет громади в бік зменшення дохідної і, як наслідок, видаткової частини на суму 2,550 млн.грн. На користь житлово-комунальної сфери, медицини та інших потреб зменшено фінансування видатків на утримання міської ради (225,0 тис.грн.); відтерміновано придбання обладнання на оформлення документів для виготовлення паспортів громадянина України та закордонних паспортів (492,5 тис.грн) для новоствореного центру надання адмінпослуг; врахувавши позитивні тенденції придбання в лізинг автобусів для пасажирських перевезень, також отримано економію коштів в сумі 1,42 млн.грн.

Понад 700,0 тис. грн. бюджету громади депутати спрямували на:
- завершення робіт з будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Чернелівка (255,0 тис.грн.);
- співфінансування виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво приймального відділення Красилівської центральної районної лікарні (50,0 тис.грн.);
- придбання матеріалів для ремонту покрівлі трансформаторної підстанції Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства (60,0 тис.грн.);
- придбання запасних частин для ремонту автобусів та комунальної техніки Красилівської житлово-експлуатаційної контори (216,0 тис.грн.);
- викуп земельної ділянки у приватної особи для влаштування заїзду до артезіанської свердловини по вул. Перемоги в м. Красилів (82,3 тис.грн.);
- влаштування автономної системи освітлення (сонячні батареї) на міському сміттєзвалищі (13,0 тис.грн.);
- субвенція державному бюджету на забезпечення діяльності Красилівського районного військового комісаріату (20,0 тис.грн.);
- виділення матеріальних допомог жителю громади на дороговартісне лікування (20,0 тис.грн.) та на встановлення пам’ятника загиблому учаснику бойових дій на сході України (15,0 тис.грн.);
- придбання медичного обладнання для дитини-інваліда (10,5 тис.грн.);

Сесія міської ради внесла зміни до рішення міської ради від 27.06.2019 року № 4 «Про встановлення на території Красилівської міської об’єднаної територіальної громади місцевих податків і зборів на 2020 рік» та встановила на території об’єднаної громади місцеві податки і збори.

В рамках співробітництва з Програмою «U-LEAD з Європою», міська рада утворила Центр надання адміністративних послуг Красилівської міської ради, затвердила Положення про нього, Регламент Центру та графіки роботи Центру у його віддалених робочих місцях у Кульчинівському й Чернелівському старостинських округах.

Депутатами міської ради внесено зміни до рішення міської ради від 12.10.2018 року № 4 «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади», відповідно до яких, дія цього рішення поширюється на території Чернелівського та Лагодинецького старостинських округів.

Враховуючи необхідність впорядкування питань у сфері поводження із відходами, міська рада надала дозвіл виконавчому комітету на розроблення Схеми санітарного очищення населених пунктів та затвердила технічне завдання на розробку Схеми санітарного очищення населених пунктів Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 15 років.

Затверджено цільову соціальну програму національно-патріотичного виховання у закладах освіти Красилівської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2023 роки.

З метою оздоровлення та фізичної підготовки дітей та юнацтва громади, міська рада надала ГО «СК Грепплінг Красилів» пільгу в розмірі 100% по оплаті за оренду підвального приміщення Красилівського НВК «Гімназія та ЗОШ І ступеня» по вулиці Центральна, 38 «А» в м. Красилів терміном з 01.09.2020року до 31.05.2021 року та узгодила із головою громадської організації проведення безкоштовних спортивних занять для дітей наступних пільгових категорій: дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей із малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких є учасниками бойових дій.

Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, відповідно до рекомендацій постійної депутатської комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, депутати міської ради розглянули та прийняли дев’ять рішень із земельних питань, в яких разом розглянуто 89 звернень мешканців громади та суб’єктів господарювання. Також, надано дозволи на виготовлення детальних планів території в на дві земельні ділянки в м. Красилів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь