Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Блискучий дебют красилівських гандболістів!

Дата: 11.08.2020 10:49
Кількість переглядів: 758

З 04 по 08 серпня 2020 року, у місті Скадовськ Херсонської області, на узбережжі Чорного моря проходив чемпіонат України з пляжного гандболу серед юнаків 2006-2007 років народження. Гандбол на піску серед юних спортсменів є досить молодим видом спорту, як в Україні так і в світі.

2017 рік, в деякій мірі, став знаковим для пляжного гандболу. Міжнародна Федерація організувала вперше чемпіонат Світу для юніорів.

У 2018 році пляжний гандбол дебютував в програмі Юнацьких Олімпійських ігор, а у 2019 році взяли старт нові змагання для національних збірних «Всесвітні пляжні ігри», які об'єднали пляжні види спорту, в числі яких з’явився і пляжний гандбол.

Цьогоріч, на змаганнях найвищого рівня дебютували вихованці Красилівської дитячо-юнацької спортивної школи, котрі представляли збірну команду Хмельницької області. Грати гандбол на піску для юних красилівських гандболістів видалося досить непросто: потрібно було освоювати нову техніку ведення гри, нові прийоми. Але досвідченні тренери Красилівської ДЮСШ Галина Матвійчук та Сергій Процюк, який нещодавно ще й очолив Хмельницьку обласну Федерацію гандболу допомогли хлопцям ввійти в трійку кращих юніорських збірних України. В підсумку змагань, Хмельницька область стала бронзовим призером чемпіонату України із пляжного гандболу. Команда нагороджена кубками, бронзовими медалями та цінними подарунками. Ще одним високим здобутком стало й те, що за рішенням суддівської колегії чемпіонату вихованець Красилівської ДЮСШ Павловський Максим став кращим бомбардиром України (143 очки в 7 матчах). На даний час – це рекорд України серед юнаків усіх вікових груп.

Щиро вітаємо спортсменів-гандболістів Красилівської ДЮСШ та їх наставників із черговим блискучим результатом, бажаємо нових перемог і досягнень!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь