Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Гордість громади 2020

Дата: 20.08.2020 17:15
Кількість переглядів: 835

Напередодні Дня Незалежності України у Красилівській громаді започатковано нову традицію – вручення відзнаки «Гордість Красилівської громади» випускникам закладів загальної середньої освіти, які за результатами навчання нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні» та срібними медалями «За досягнення у навчанні».

Сьогодні, в дружній атмосфері міський голова Ніла Островська поспілкувалася з гордістю Красилівської громади – цьогорічними випускниками-медалістами:

«Вітаю кращих із кращих і бажаю надалі йти по життю переможною ходою!
Нехай і надалі вас супроводжує бажання бути першими та досягати найвищих вершин у житті! Ви наша гордість! Ви наша надія!
Пишаюсь вами!»

Випускники ділилися своїми планами на майбутнє, говорили про подальше навчання, вибір професії, висловили надію на здійснення власних задумів та мрій, дякували за увагу до проблем молоді, побажали нашій громаді подальшого розвитку.

Найприємнішим стало нагородження відзнаками тих, хто упродовж шкільних років впевнено і невтомно, долаючи сходинку за сходинкою, піднімався до вершини знань, показуючи високий результат та достойно представляв нашу громаду на обласному та Всеукраїнському рівнях.

Незалежність – це вільне майбутнє, це свобода, ціну якої не виміряти словами! Ми всі різні, але ми єдині! Ми українці і наш дім Україна!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь