Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 27.08.2020 17:18
Кількість переглядів: 499

27 серпня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету прийняли 15 рішень з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, заслухано інформацію про стан виконання фінансових планів комунальних підприємств міської ради за другий квартал 2020 року. Під час обговорення зазначеного питання міський голова наголосила: «Комунальні підприємства не є прибутковими і створені не для отримання прибутку, а для надання якісних послуг жителям громади, тому ми надалі будемо надавати їм фінансову підтримку з бюджету».

 

Ще одне планове питання порядку денного стосувалось підготовки закладів освіти громади до початку нового навчального року. Члени виконкому заслухали інформацію, переглянули слайди про стан підготовки закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти до початку нового 2020-2021 навчального року і прийняли відповідне рішення. При розгляді даного питання було відмічено, що на підготовку закладів освіти до нового навчального року з бюджету громади було виділено 641,5 тис. грн. на заклади загальної середньої освіти, 421,6 тис. грн. на заклади дошкільної освіти та 1011,0 тис. грн. на заклади позашкільної освіти (в т.ч. співфінансування з бюджету громади на реконструкцію частини стадіону Красилівської ДЮСШ у мультифункціональний майданчик для ігрових видів спорту в розмірі 831,4 тис. грн.). 

 

Виконавчим комітетом розглянуто питання щодо організації та проведення в громаді національно-патріотичних заходів до Дня пам’яті захисників України (29 серпня 2020 року) з урахуванням вимог законодавства щодо запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

Рішеннями виконкому виділено з місцевого матеріального резерву паливо-мастильні матеріали для запобігання поширенню коронавірусу 2019-nСoV, розширено перелік адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, погоджено розміщення виїзної торгівлі, розташування тимчасової споруди, надано дозволи на проведення земляних робіт та видалення аварійних дерев.

 

В ході засідання виконавчого комітету також розглянуто два протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачем якого є малолітня дитина.

 

На завершення, традиційно було прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 10 жителям громади на загальну суму 13,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь