Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Молитовний сніданок 2020

Дата: 14.09.2020 15:18
Кількість переглядів: 554

В рамках святкування 576-ї річниці з часу першої писемної згадки про Красилів, у міському парку відпочинку відбувся третій молитовний сніданок.

Після спільної молитви «Отче наш» до присутніх з вітальним словом звернулась міський голова Ніла Островська. «Красилів об’єднав нас усіх: тих, хто народився тут, і тих, хто обрав це місто для життя. Ми розбудовуємо нашу спільну домівку крок за кроком. І з Божою допомогою наше місто стає кращим і кращим», – зазначила вона.

За значні досягнення в справі навчання та виховання підростаючого покоління, патріотичну, національну, громадянську позицію, активну участь у соціально-культурному житті територіальної громади міста Красилів, міський голова вручила посвідчення та пам’ятний нагрудний знак «Почесний громадянин міста Красилів» педагогу, громадському і культурному діячу, письменнику, красилівчанину Миколі Солтису.

Щирим і хвилюючим було спілкування учасників молитовного сніданку. Впродовж заходу звучали музичні твори, слова подяки та молитва про дарування щедрих благодатей Україні, Красилову і красилівчанам.
На завершення молитовного сніданку, учасники заходу вшанували світлу пам’ять захисників, поклавши квіти до Дошки слави та пам’ятника Героям України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь