Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Запобігти. Врятувати. Допомогти.

Дата: 17.09.2020 13:38
Кількість переглядів: 573

 

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. З цієї нагоди в 14-ї державній пожежно-рятувальній частині ГУ ДСНС України в Хмельницькій області відбулися урочистості.

Вітаючи рятувальників з професійним святом, міський голова Ніла Островська наголосила, що в будь-яку погоду і за будь-яких обставин – рятувальники завжди приходять на допомогу.
«Дуже приємно сьогодні бути серед Вас і дякувати за дійсно надійне плече поряд. В будь-яких ситуаціях Ви завжди йдете нам на допомогу. Я дякую за те, що Ви готові ризикувати власним здоров’ям рятуючи життя жителів нашої громади.», - зазначила Ніла Островська.

З нагоди відзначення професійного свята, за високий професіоналізм, сумлінне й самовіддане виконання службових обов’язків, міський голова вручила Грамоти виконавчого комітету Красилівської міської ради та подарунки:
- Артему Самборському - водію14-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області;
- Сергію Шевчуку - начальнику 14-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних.

З вітальним словом до колег звернувся начальник Красилівського районного сектору Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, майор служби цивільного захисту Олександр Бенюк, який подякував усім присутнім за забезпечення надійного захисту національного багатства і життя людей від вогню та стихії.

Вітали присутніх перший заступник голови Красилівської райдержадміністрації Олександр Конусь і голова Красилівської районної ради Василь Пасічник, які вручили грамоти, подарунки і квіти кращим рятівникам району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь