Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відбулася 45-та сесія міської ради 

Дата: 23.09.2020 16:23
Кількість переглядів: 762

23 вересня 2020 року, під головуванням міського голови Ніли Островської, відбулася сорок пята позачергова сесія Красилівської міської ради.  У засіданні ради взяли участь 14 депутатів, які розглянули 29 питань порядку денного.

Зважаючи на корективи, які вносить карантин у всі сфери нашого життя, враховуючи зменшення надходжень до бюджету громади протягом останніх шести місяців, депутати погодили зменшення фінансування на капітальний ремонт доріг громади та капітальний ремонт глядацької зали міського будинку культури.

В результаті перерозподілу коштів, 345,0 тис. грн. спрямовано на:

     -   встановлення меморіальної дошки жителю м. Красилів, військовослужбовцю Збройних сил України, який загинув на сході України (3,0 тис.грн.)

  • відшкодування вартості пільгових рецептів для Комунального некомерційного підприємства «Красилівський центр первинної медико-санітарної допомоги» (100,0 тис.грн.);
  • відшкодування вартості перебування у кризовому центрі Красилівської центральної районної лікарні дітей з сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах (10,0 тис.грн.);
  • поточний ремонт артезіанської свердловини по вул. Центральна (Красилівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства)(196,0 тис.грн.);
  • субвенцію державному бюджету для придбання шин та бензину для автомобілів поліцейських громади  (38,0 тис.грн.).

Також, міська рада прийняла до бюджету громади освітню субвенцію з державного бюджету на заробітну плату з нарахуваннями педагогічним працівникам загальноосвітніх навчальних закладів громади (982,500 тис.грн.), субвенцію на проведення виборів депутатів місцевих рад та міського голови (1 659,6 тис.грн.) та субвенцію із районного бюджету Красилівському центру соціального обслуговуванню на оплату праці працівників, що здійснюють обслуговування громадян похилого віку (64,73 тис.грн.).

 

Міська рада затвердила мережу закладів освіти Красилівської міської ради на 2020-2021 навчальний рік, яка включає 13 закладів загальної середньої освіти, 12 закладів дошкільної освіти та 2 заклади позашкільної освіти. Передбачено також організацію у індивідуальному та інклюзивному навчанні для дітей із особливими потребами.

 Внесено зміни до рішень міської ради, якими передбачено безоплатне харчування учнів та дошкільнят з числа внутрішньо переміщених осіб чи дітей, які мають статус дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій і збройних конфліктів.

 З метою організації повноцінного харчування  в закладах загальної середньої освіти громади, врахувавши те, що вартість харчування не змінювалася протягом останніх двох років, міська рада встановила з 01.09.2020 року вартість одноразового харчування учнів у школах в розмірі 15,00 грн., з них: 6,00 грн. – кошти бюджету громади, батьківська плата - 9,00 грн.

 

Враховуючи потребу в дороговартісному лікуванні, депутати виділили матеріальну допомогу жителю м. Красилова П. в сумі 20,0 тис.грн. та надали матеріальну підтримку в сумі 15,0 тис.грн. матері М., син якої помер внаслідок поранень, отриманих при виході із Іловайського котла.

 

Сесія ухвалила ряд рішень щодо управління комунальною власністю та сфери будівництва.

 

Розглянувши звернення фізичних та юридичних осіб, відповідно до рекомендацій постійної депутатської комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, депутати міської ради розглянули та прийняли дев’ять рішень із земельних питань, в яких разом розглянуто 130 звернень мешканців громади та суб’єктів господарювання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь