Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Розглянуто питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 24.09.2020 15:43
Кількість переглядів: 685

 

 

24 вересня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету обговорили 17 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

 

В перчу чергу, виконкомом розглянуто планове питання порядку денного, яке стосувалось стану законності та правопорядку на території громади у першому півріччі 2020 року. З інформацією про основні показники злочинності та заходи щодо її протидії ознайомив членів виконкому заступник начальника Красилівського ВП ГУНП в Хмельницькій області Вадим Осадчук.

З метою забезпечення і виконання робіт з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій на території громади, рішенням виконавчого комітету створено місцеві територіальні формування цивільного захисту та затверджено положення про їх роботу.

 

Серед рішень, прийнятих членами виконкому, окремі рішення регулюють питання оренди нерухомого майна комунальної власності громади, благоустрою, мирних зібрань, житлових прав громадян.

 

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, встановлено опіку над нерухомим майном дити-сироти, внесено зміни в облік сімей, які проживають на території громади та перебувають у складних життєвих обставинах, запроваджено послугу патронату над дитиною та ін.

В ході засідання виконкому розглянуто протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 197 КУпАП, та накладено на громадянку адміністративне стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке має малолітня дитина.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 13 жителям громади на загальну суму 7,6 тис. грн.

 

Під час засідання члени виконкому також заслухали інформацію щодо питань, які перебували на контролі.

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь