Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Важливі питання життєдіяльності громади розглянуто на засіданні виконкому

Дата: 05.11.2020 17:06
Кількість переглядів: 365

05 листопада 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконкому розглянули 14 проектів рішень та одноголосно підтримали їх.

Виконком розпочав роботу із заслуховування інформації про звернення громадян, яких за дев’ять місяців 2020 року до міської ради надійшло 2562. В ході розгляду зазначеного питання було відмічено, що усім заявникам, які звертались до міської ради, повідомлено про результати розгляду їх звернень у терміни, встановлені чинним законодавством.

Ще одне планове питання порядку денного стосувалось стану та утримання доріг громади в зимовий період 2020-2021 років. Члени виконкому розглянули інформацію Красилівської житлово-експлуатаційної контори про проведені роботи для забезпечення належного утримання доріг громади в зимовий період та прийняли відповідне рішення.

Рішеннями виконавчого комітету внесено зміни до складу адміністративної комісії, доповнено Перелік першого типу об’єктів оренди комунального майна громади, що можуть бути передані в оренду на аукціоні, надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, уповноважено працівників Красилівської ЖЕК на складання протоколів про вчинення адміністративних правопорушень у сфері благоустрою та ін.

Члени виконкому розглянули заяви з доданими документами двох жительок міста, які народили і виховали до восьмирічного віку п’ятеро дітей, та рекомендували їх на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке матиме неповнолітня дитина.

З метою підтримки медиків у сільській місцевості в умовах карантину, виконавчим комітетом вирішено надати матеріальну допомогу з бюджету громади 12 фельдшерам фельдшерських пунктів, що знаходяться на території громади, у розмірі по 1,0 тис. грн.

Крім того, традиційно були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 11 жителям громади на загальну суму 12,0 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України, у розмірі 2,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь