Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 19.11.2020 16:35
Кількість переглядів: 446

 

 

19 листопада 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету розглянули 19 питань порядку денного.

 

Згідно плану роботи, члени виконкому заслухали звіт про хід виконання бюджету громади за дев’ять місяців 2020 року та прийняли відповідне рішення.

Виконавчим комітетом розглянуто питання щодо проведення в громаді заходів до Дня Гідності та Свободи (21 листопада 2020 року) і Дня пам’яті жертв голодоморів (28 листопада 2020 року), традиційний формат яких змінено у зв’язку із карантином.

 

Ще одним із планових питань порядку денного було питання про стан виконання фінансових планів комунальних підприємств міської ради за третій квартал 2020 року, за результатами розгляду якого вказано начальникам комунальних підприємств на подальше забезпечення виконання показників фінансових планів.

 

Виконкомом прийнято рішення про вручення вихованцям закладів дошкільної освіти та учням закладів загальної середньої освіти новорічних подарунків до Дня Святого Миколая. «В цьому році ми запланували, щоб подаруночки до Дня Святого Миколая отримали усі школярі. Раніше подарунки отримували дошкільнята та діти початкової школи. Зважаючи, що в цьому році діти перебували на карантині, було проаналізовано видатки, зекономлено бюджетні кошти на харчування, тому є можливість закупити подарунки для усіх школярів і дошкільнят громади», – відмітила Ніла Островська.

 

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення регулюють питання у галузі освіти, соціальній та житлово-комунальній сферах, благоустрою та ін.

 

Члени виконкому підтримали проведення на території громади заходів у рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», що будуть проводитись з 25 листопада по 10 грудня 2020 року в закладах освіти, культури та серед жителів громади.

 

З метою об’єднання зусиль підприємств, установ, організацій, представників бізнесових і банківських структур та усієї громади для здійснення мрій дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають на території громади, члени виконавчого комітету оголосили акцію «Миколаєм може бути кожен».

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно житлових приміщень, користувачами яких є діти.

 

На завершення, було прийнято рішення, яким надано одноразову матеріальну виплату жителю міста, який після підписання контракту про проходження військової служби брав участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 2,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь