Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Чи допоможе звернення міської ради до Державної екологічної інспекції змінити на краще ситуацію у мікрорайоні «Левада»?

Дата: 04.12.2020 16:53
Кількість переглядів: 430

Жителі Красилова, які проживають у мікрорайоні «Левада» та в центральній частині міста, вже кілька років потерпають від діяльності розташованого поруч зерносушильного елеватору, власником якого є агропромхолдинг «Астарта-Київ».

Відходи виробництва цього підприємства, без належної очистки, розносяться по території міста, негативно впливають на здоров’я місцевих жителів, які змушені ними дихати, що викликає кашель, а подекуди алергію. Все ж рожевий пил, що засмічує приватні дворогосподарства та приносить побутовий дискомфорт - це не єдина проблема, яку створює ТОВ «Астарта-Київ» в місті. Рух великовагового транспорту по комунальних дорогах призводить до руйнування дорожнього покриття та створює небезпеку для інших учасників руху.

Зважаючи на численні звернення громадян, з метою вжиття заходів для припинення викиду в атмосферне повітря зернового пилу підприємством ТОВ «Астарта-Київ», депутати міської ради прийняли рішення про направлення звернення до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області з проханням провести перевірку діяльності зерносушильного елеватора, на предмет дотримання вимог чинного законодавства.

Також, депутати звернулися до власників товариства з вимогою

невідкладно вжити заходи по припинення викиду в атмосферне повітря відходів виробництва та виділення коштів для проведення капітального ремонту перехрестя вул. Я. Мудрого та вул. М. Грушевського в м. Красилів, що зруйноване внаслідок руху до підприємства великовагових та великогабаритних транспортних засобів.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь