Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Рішення 30-ї позачергової сесії Красилівської міської ради сьомого скликання від 18.10.2019 року

Дата: 09.12.2020 15:37
Кількість переглядів: 422

Рішення № 1

Про звернення депутатів Красилівської міської ради Хмельницької області до Верховної Ради України та Президента України щодо недопущення реалізації «формули Штайнмаєра».

Рішення № 2
Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області щодо передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення в комунальну власність Красилівської міської ради.

Рішення № 3

Про звернення депутатів міської ради до Кабінету Міністрів України та Народного депутата України Олени Копанчук щодо розблокування Державною казначейською службою України коштів субвенції на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Рішення № 4
Про внесення змін до рішення міської ради від 21.12.2018 року № 14 «Про бюджет Красилівської міської об’єднаної територіально ї громади на 2019 рік».

Рішення № 5
Про внесення змін до переліку об’єктів, що фінансуються за рахунок залишків коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

Рішення № 6
Про внесення змін до рішення міської ради від 18.01.2017 року № 24 «Про встановлення вартості харчування та розміру батьківської плати за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах міської об’єднаної територіальної громади, що знаходяться в сільській місцевості».

 

Рішення № 7
Про надання фінансової підтримки на придбання житла учаснику бойових дій на сході України Лебідю О.В.

Рішення № 8                                           
Про внесення змін до Положення про загальний відділ Красилівської міської ради Хмельницької області, затвердженого рішенням міської ради від 06.04.2018 року № 11.

 

Рішення № 9
Про внесення змін до Положення про сектор програмного забезпечення відділу організаційної та інформаційної роботи Красилівської міської ради Хмельницької області, затвердженого рішенням міської ради від 27.06.2019 року № 12.

Рішення № 10
Про внесення змін до Положення про відділ організаційної та інформаційної роботи Красилівської міської ради Хмельницької області, затвердженого рішенням міської ради від 06.04.2018 року № 11.

Рішення № 11
Про надання матеріальної допомоги жителям громади.

Рішення № 12

Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

Рішення № 13
Про надання дозволу КНП «Красилівський Центр ПМСД» на виготовлення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт приміщення ФАПу в с. Дружне та виконання відповідних робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь