Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні міський голова Ніла Островська та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерій Лось взяли участь у робочій зустрічі з директором ТОВ «ГОЛЬДХОФЕР ЮКРЕЙН» Сергієм Небелицею.

Дата: 18.12.2020 18:26
Кількість переглядів: 414

 

Ніла Василівна зазначила, що міська влада готова усіляко сприяти інвесторам, оскільки співпраця підприємств та місцевої влади є надважливою в сучасних нелегких умовах, і дуже приємно, що іноземний бізнес обирає Красилівщину як перспективну платформу для розвитку.

Сергій Іванович розповів про ситуацію з виробництвом та перспективи його розширення в 2021 році, пошук кваліфікованих кадрів та запроваджені європейські стандарти якості продукції. На сьогоднішній день підприємство проводить конкурсний набір зварювальників з перспективою отримувати до 17 тисяч гривень чистої заробітної платні.

Детальну інформацію щодо відбору можна отримати за телефоном відділу економічного та агропромислового розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності міської ради за телефоном: 4-29-55 або звернувшись на прохідну Красилівського машинобудівного заводу.

Крім того було обговорено перспективи вирішення проблеми з безпритульними тваринами шляхом реалізації спільного проєкту за фінансової допомоги підприємства.

Зображення може містити: 3 людини, люди сидять, стіл та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь