Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проект бюджету, план роботи, матеріальні допомоги та інші питання розглянуто на черговому виконкомі

Дата: 23.12.2020 16:03
Кількість переглядів: 400

 

23 грудня 2020 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконкому прийняли 25 важливих для громади рішень.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, члени виконкому розглянули проект бюджету Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік та вирішили подати його депутатам міської ради на затвердження. Вони також попередньо розглянули і схвалили проект Програми благоустрою Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік.

У зв’язку із створенням 14 старостинських округів на території громади та, відповідно, затвердженням 14 старост, виконкомом прийнято відповідне рішення з метою ефективної організації роботи у старостинських округах.

Згідно Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на перший квартал 2021 року.

Рішеннями виконавчого комітету внесено зміни до розкладу руху автобусного маршруту загального користування № 2, оновлено склад адміністративної комісії, громадської комісії з житлових питань, накладено на громадян адміністративні стягнення у вигляді попередження за порушення 30-денного терміну для реєстрації нового місця проживання, змінено адресні номери об’єктів нерухомого майна.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської райдержадміністрації, члени виконкому надали дозволи на вчинення правочинів стосовно житлових та майнових прав дітей.

Серед інших розглянуті й прийняті рішення, що регулюють питання надання адміністративних послуг через ЦНАП Красилівської міської ради, організації роботи щодо призначення (відновлення) державної соціальної допомоги/соціальних виплат жителям громади, житлово-комунальної сфери, торгівлі, благоустрою.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 6 жителям громади на загальну суму 6,0 тис. грн., допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату 2 жителям громади, які підписали контракт про проходження військової служби та брали участь в операції об’єднаних сил, на загальну суму 7,5 тис. грн.

Зображення може містити: одна або кілька осіб, люди сидять та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь