Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відбулася друга сесія міської ради

Дата: 24.12.2020 18:31
Кількість переглядів: 377

 

Сьогодні, 24 грудня 2020 року, відбулася друга позачергова сесія Красилівської міської ради. В роботі пленарного засіданні взяли участь 22 депутати, які розглянули 35 питань порядку денного.

Депутати затвердили Регламент Красилівської міської ради восьмого скликання, який визначатиме порядок її діяльності на найближчі п’ять років.

Опрацьовано та прийнято основний фінансовий документ територіальної громади - бюджет на 2021 рік, проєкт якого схвалений виконавчим комітетом міської ради. Передбачаються доходи громади в сумі 252,5 млн.грн. Затверджений бюджет зріс, проти бюджету поточного року, на 59 млн.грн., він є збалансованим по доходах і видатках, однак бюджет розвитку громади зменшився з 30 млн.грн. (у 2020) до 15 млн. грн. (прогноз на 2021). Це зумовлено розширенням громади та видатками на утримання всієї її території, а також прогнозованим ростом у 2021 році мінімальної заробітної плати та енергоносіїв.

Враховуючи зниження надходжень до бюджету громади під час карантинних заходів, депутати погодили зменшення фінансування за рахунок економії коштів по окремих напрямках розвитку громади в сумі 152,881 тис. грн. та здійснили перенаправлення коштів бюджету поточного року на: придбання розважального ігрового простору «Мрія» в будинок культури с. Заставки (у рамках проєкту бюджету участі) та придбання матеріалів для ремонту аварійної стелі у будинку культури в с. Кульчинки.

З метою сприяння професійному розвитку педагогічних працівників закладів дошкільної, позашкільної, загальної середньої освіти, інклюзивно-ресурсного центру, міська рада утворила Комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Також, затверджено установчі документи КНП «Красилівська районна лікарня», КНП «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» і Красилівського трудового архіву, які передані у власність міської територіальної громади.

Для здійснення заходів з утримання території міста та сіл Красилівської міської територіальної громади в належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування, міська рада затвердила Програму благоустрою Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік.

Депутати підтримали передачу спеціалізованого автомобіля «Соціальне таксі» на баланс комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг». Від тепер, особи із порушенням опорно-рухового апарату, при потребі, мають звертатися за послугою щодо безкоштовного їх перевезення до центру надання соціальних послуг.

Також погоджено новий розмір батьківської плати за навчання у Красилівській дитячій школі мистецтв Красилівської міської ради Хмельницької області на 2020-2021 навчальний рік.

Радою розглянуто три звернення жителів громади щодо виділення матеріальний допомог на дороговартісне лікування та влаштування водозабірної свердловини для сім’ї учасника бойових дій і направлено на ці цілі 35,0 тис.грн.

Прийнято 5 рішень щодо управління комунальною власністю громади.

Також, прийнято 6 рішень із земельних питань, в яких разом розглянуто 78 звернень фізичних осіб та суб’єктів господарювання.

Зображення може містити: 6 людей, люди сидять, стіл та у приміщенні


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь