Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада наповнюється козацьким духом

Дата: 29.12.2020 13:53
Кількість переглядів: 287

З метою розвитку у Красилівській міській територіальній громаді системи національно-патріотичного виховання учнів та молоді, на основі формування й утвердження принципів любові і гордості за власну Державу, її історію, мову, культуру Красилівська міська рада підтримала ініціативу полковника Українського козацтва, отамана Семенюка Степана Семеновича та жителів села Кульчини та створила філію Хмельницької обласної міжнародної організації «Об’єднана рада Українського та зарубіжного козацтва «Козацький полк імені гетьмана Петра Сагайдачного Красилівської міської територіальної громади».

Крім того, міською радою прийнято рішення про створення на території громади Молодіжного козацького осередку полку ім. Петра Сагайдачного Подільської січі ім. Богдана Хмельницького.

Для потреб молодих козаків, які займатимуться в полку та молодіжному осередку за кошти бюджету громади відділом освіти, молоді та спорту придбано будівельні матеріали для проведення ремонтних робіт на суму 25,97 тис грн. Підприємець Олег Білявець замінив сім старих вікон на металопластикові.

За кошти громади також придбано сучасну фітнес станцію вартість якої стано 19,78 тис. грн. Тренажер дає можливість людям із різною фізичною підготовкою розпочати заняття із простих й легких вправ та поступово переходити до більш складних.

Крім того, завдяки придбаним ігровим столам загальною вартістю 23,6 тис. грн. мешканці с. Кульчини отримали змогу займатися настільним тенісом та у вільний час грати більярд.

В цей нелегкий час нам особливо приємно підтримувати ініціативи жителів громади, спрямовані на спортивний та національно-патріотичний розвиток.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь