Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 3-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 15.01.2021 РОКУ

Дата: 18.01.2021 11:45
Кількість переглядів: 748

Фото без опису

 

 

 

Рішення № 1.

Про звернення депутатів Красилівської міської ради Хмельницької області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо ситуації з підвищення тарифів на газ, послуги з розподілу природного газу, електроенергію.

Рішення № 2.

Про розгляд депутатського запиту депутатів міської ради Володимира ТІХОНОВА та Людмили СТАДНІК.

Рішення № 3.

Про внесення змін до рішення міської ради від 07.12.2020 року № 7 «Про утворення  виконавчого комітету Красилівської міської ради Хмельницької області восьмого скликання та затвердження  його персонального складу».

Рішення № 4.

Про затвердження містобудівної документації «Розроблення генерального плану та плану зонування міста Красилів Красилівського району Хмельницької області (в тому числі історико-архітектурного опорного плану міста)».

Рішення № 5.

Про затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації шляхом приєднання до Красилівської міської ради.

Рішення № 6.

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 9 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Рішення № 7.

Про внесення змін до рішення  міської ради від 23.09.2020 №5 «Про мережу закладів освіти Красилівської міської ради на 2020-2021 навчальний рік».

Рішення № 8.

Про затвердження актів приймання-передачі об’єктів з товарно-матеріальними цінностями Красилівського району Хмельницької області в комунальну власність Красилівської міської територіальної громади.

Рішення № 9.

Про внесення змін до рішення міської ради від 07.12.2020 року № 9 «Про безоплатне прийняття об’єктів з товарно-матеріальними цінностями в комунальну власність Красилівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Красилівської міської ради Хмельницької області».

Рішення № 10.

Про зміну найменування Народного музею історії Красилівського району.

Рішення № 11.

Про затвердження Положення про відділ культури Красилівської міської ради Хмельницької області в новій редакції.

Рішення № 12.

Про передачу майна спільної власності територіальної громади.

Рішення № 13.

Про надання дозволу на передачу в оренду легкового автомобіля.

Рішення № 14.

Про надання дозволу на передачу вантажного автомобіля.

Рішення № 15.

Про прийняття в комунальну власність Красилівської міської територіальної громади в особі Красилівської міської ради житлового будинку по вул. Миру, 10 «А» в м. Красилів.

Рішення № 16.

Про затвердження положень про відділи та сектори Красилівської міської ради Хмельницької області. ( ДОДАТОК 1ДОДАТОК 2ДОДАТОК 3ДОДАТОК 4ДОДАТОК 5ДОДАТОК 6). 

Рішення № 17

Про внесення змін до Плану діяльності Красилівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, затвердженого рішенням міської ради від 07.12.2020 року № 12.

Рішення № 18.

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Рішення № 19. 

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок  безоплатно у власність  громадянам.

Рішення № 20.

Про  затвердження  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  дозволу  на  розроблення  проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок   для  зміни  їх  цільового  призначення.

Рішення № 21.

Про  затвердження  проектів землеустрою  щодо  відведення земельних  ділянок,  надання  юридичним  особам  земельних  ділянок  в  постійне користування та в користування  на  умовах   оренди.

Рішення № 22

Про надання дозволу на розробку технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) з правом  передачі  невитребуваних земельних  часток  (паїв)  в користування на умовах оренди ТОВ  «МРІЯ  ФАРМІНГ ПОЛІССЯ».

Рішення № 23.

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою  щодо  інвентаризації  земельних  ділянок  під  польовими  дорогами на  території  Чепелівського  та Веселівського  старостинських  округів.

Рішення № 24.

Про розгляд звернень громадян із  земельних  питань.

Рішення № 25.

Про звернення до депутатів Красилівської міської ради Хмельницької області до Регіональної газової компанії «Хмельницькгаз».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь