Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

         Січень 2021-го був багатим на 90-літні ювілеї

Дата: 29.01.2021 14:24
Кількість переглядів: 273

           Тож продовжуючи гарну традицію вітати людей поважного віку представники міської ради з квітами, подарунками та теплими привітаннями завітали до ювілярів Красилівської громади.

          3 січня свій 90-літній ювілей відзначила ветеран праці, мешканка села Дружне – Ткачук Ганна Денисівна, яка багато років плідно працювала у сільськогосподарському підприємстві «Світанок» у селі Дружне.

          5 січня виповнилось 90 років жительці міста Красилів, ветерану педагогічної праці - Григорук Марії Андріанівні, яка значну частину свого життя присвятила роботі на освітянській ниві в Красилівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 вчителем біології , зрощуючи зерна знання, виховання і поваги у  підростаючого покоління.

12 січня поважний 90-річний ювілей завітав до ветерана праці, жителя міста Красилів - Якимлюка Іллі Павловича, який впродовж функціонування Красилівського  кінотеатру «Случ» працював там інженером кінофікації.
      12 січня також
зустріла свій поважний 90-річний ювілей 12 січня ветеран праці, Білик Поліна Семенівна, з села Дубище, ювілярка працювала все життя фельдшером в рідному селі.

            14 січня ще одна жителька міста Красилів перегорнула 90 сторінку свого життя – це Шулежко Ганна Силівна, яка працювала двірником на Красилівському комунальному підприємстві.

            Люди, які дожили до такого поважного віку, варті уваги суспільства. Адже протягом свого життя вони витримали голодомор  1933 року, Другу Світову війну, голод 1946-47 років і ще безліч життєвих випробувань, про які сучасне покоління знає тільки з народних оповідок та історичних фактів. А ми, їх нащадки, маємо таку безцінну можливість грітися у променях їх літ, життєвої мудрості й оптимізму, наснажуватися на подолання труднощів сьогодення, неспівставних з їхнім життєвим досвідом, вчимося за їх прикладом жити і радіти тому, що маємо сьогодні.

          Тож вітаємо наших поважних жителів громади і складаємо їм щирі слова вдячності за самовіддану й невтомну багаторічну працю, життєву мудрість, чималий досвід та пережиті бурхливі події. Красилівська громада гордиться, що має таких поважних ювілярів!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь