Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій та міський голова Ніла Островськ проінспектували хід виконання будівельних робіт

Дата: 09.02.2021 08:06
Кількість переглядів: 294

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоят та у приміщенні)

Голова Хмельницької обласної державної адміністрації Сергій Гамалій та міський голова Ніла Островськ проінспектували хід виконання будівельних робіт по:

? реконструкції частини будівлі корпусу №2 КНП “Красилівська багатопрофільна лікарня” під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги, яка розпочата за рахунок коштів державного бюджету в сумі 9207,0 тис. грн.

Під час обстеження встановлено, що на сьогоднішній день завершуються необхідні будівельні роботи. Водночас, окремі оздоблювальні роботи будуть завершені після монтажу медичного обладнання (комп’ютерний томограф та апарат ультразвукової діагностики), що було придбане за кошти державного бюджету відповідно до концепції осучаснення приймальних відділень. Додаткові роботи щодо добудови до приймального відділення будуть профінансовані за кошти місцевого бюджету.

? будівництву спортивно-реабілітаційного центру по вул. Партизанська,3 в м. Красилів.

Проєктом передбачено будівництво спортивного басейну довжиною ванни 25 метрів для забезпечення умов розвитку дитячого, дитячо-юнацького, резервного спорту, проведення різного рівня спортивних заходів з водних видів спорту та басейну довжиною ванни 12 метрів для навчання дітей плаванню та реабілітаційних процедур відновлювального напрямку для дітей з вадами здоров’я та учасників бойових дій. Наразі ступінь будівельної готовності складає 88 %. Для завершення виконання вказаних робіт, Красилівською міською радою на 2021 рік вже передбачено 1 млн. грн, решту коштів планується залучити з державного бюджету.

 

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб та у приміщенні)

Возможно, это изображение (1 особа та стоїть)

Возможно, это изображение (одна або кілька осіб, люди стоят та у приміщенні)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь