Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Обмеження у роботі Центру обслуговування платників

Дата: 08.04.2021 11:02
Кількість переглядів: 412

 

Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що у нашій області із 7 квітня встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Обмеження діятимуть до 18 квітня 2021 року.

У зв’язку із зазначеним, змінено порядок опрацювання звернень платників щодо отримання адміністративних та інших послуг у центрах обслуговування платників, а саме:

- організовано прийом платників в ЦОП за попереднім записом на конкретну годину прийому (Красилівська ДПІ за телефоном 4-29-12, 4-29-71) виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності.

- прийом всієї вхідної кореспонденції, у тому числі заяв на отримання послуг, здійснюється виключно через скриньки, через режим листування в Електронному кабінеті у форматі pdf (обмеження 2 МБ), поштою. Скриньки встановлено зовні біля входу до ЦОП.

Шановні платники, якщо у Вас відсутня крайня необхідність в отриманні послуги саме зараз, то є можливість отримати її по закінченню встановлених обмежень.

У разі гострої потреби в отриманні послуги можна у телефонному режимі з’ясувати можливість отримання результатів розгляду (довідки, витяги, реєстраційні посвідчення тощо) в сканованому вигляді з подальшим отриманням оригіналів документів по закінченню «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, хмара та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь