Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Питання життєдіяльності громади розглянуто на засіданні виконкому

Дата: 22.04.2021 17:08
Кількість переглядів: 582

 

22 квітня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому розглянули 15 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, заслухано інформацію про звернення громадян, яких у першому кварталі 2021 року до міської ради надійшло 1290, з них 665 складають письмові звернення. Члени виконкому проаналізували стан розгляду звернень громадян в міській раді та прийняли відповідне рішення.

На підставі звернення Красилівського підприємства теплових мереж щодо встановлення тарифу на послугу міської лазні, враховуючи зростання вартості енергоносіїв, розміру мінімальної заробітної плати, виконавчим комітетом встановлено тариф на вказану послугу, визначивши пільговий тариф для пенсіонерів та учасників бойових дій.

Під час засідання виконкому начальник Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства проінформував про причини перегляду тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються підприємством. Відмітив, що діючий тариф, скоригований ще у 2019 році, є збитковим та не відповідає собівартості надання зазначених послуг, що призводить до постійної заборгованості підприємства за спожиту електроенергію. «Сподіваюсь, що усі з розумінням віднесуться до зростання тарифу, адже вода – це дорогий ресурс, який потрібно економно використовувати, а бюджетні кошти витрачати на ремонт водомереж, їх модернізацію, а не на погашення заборгованості підприємства за електроенергію», – зазначила міський голова.

Рішеннями виконавчого комітету також врегульовано питання оренди нерухомого майна комунальної власності громади, створено комісію з передачі державного майна в комунальну власність громади, надано дозволи на видалення аварійних дерев та ін.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконкому встановили піклування над неповнолітньою дитиною-сиротою та затвердили висновок про недоцільність позбавлення батьківських прав.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 12 жителям громади на загальну суму 16,5 тис. грн. та допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь