Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 06.05.2021 17:00
Кількість переглядів: 399

 

06 травня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому розглянули 10 проектів рішень з питань, що потребували вирішення.

Виконавчим комітетом обговорено проведення в громаді меморіальних заходів до Дня пам’яті та примирення (08 травня 2021 року) і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (09 травня 2021 року), а також відзначення Дня матері (09 травня 2021 року) з урахуванням карантинних вимог. До Дня перемоги, традиційно, передбачено надання учасникам бойових дій у Другій світовій війні 1941-1945 років, які проживають на території громади, одноразової матеріальної допомоги. З нагоди Дня матері виділено матеріальну допомогу з бюджету громади матерям, які втратили своїх синів під час проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) та при виконанні військового обов’язку на території Афганістану.

Рішеннями виконкому погоджено продовження договору оренди нерухомого майна комунальної власності громади, видачу технічних умов на водовідведення, надано дозволи на видалення аварійних дерев.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконкому надали дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, також встановлено опіку над нерухомим майном дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 5 жителям громади на загальну суму 5,0 тис. грн. та одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби та після підписання контракту брав участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 5,0 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь