Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Травень 2021-го був багатим на 90-літні ювілеї

Дата: 01.06.2021 08:57
Кількість переглядів: 379

 

Тож продовжуючи гарну традицію вітати людей поважного віку представники міської ради теплими привітаннями завітали до ювілярів Красилівської громади.

1 травня поважний ювілей завітав до ветерана праці, жительки села Лагодинці Семенюк Анастасії Тимофіївни, яка більшу частину свого життя присвятила роботі у сільськогосподарському підприємстві в рідному селі

12 травня свій 90-літній ювілей відзначила ветеран праці, мешканка Красилова - Ткалюк Дарія Трохимівна, яка багато років плідно працювала у галузі машинобудування в місті Красилів.

16 травня виповнилось 90 років жительці села Чепелівка, ветерану праці - Нінадовській Євгенії Казимирівні.

20 травня свої 90 років зустрів ветеран праці, житель села Слобідка-Красилівська Красилів – Кремінський Іван Сифонович,.

20 травня ще одна жителька Красилівської громади перегорнула 90 сторінку свого життя – це Ліщук Марія Василівна, ветеран праці, жителька міста Красилова, яка присвятила більшу частину свого життя важкій праці на ланці.

25 травня також зустріла свій поважний 90-річний ювілей ветеран праці, Матюк Єлизавета Людвигівна, з села Новодубище.

28 травня виповнилось 90 років ветерану праці, жителю села Дружне Надзельському Дмитру Степановичу.

31 травня 90-річний ювілей завітав до ветерана праці, жительки села Яворівці – Семенюк Ольги Кирилівни. Життя іменинниця присвятила роботі на місцевому сільськогосподарському підприємству «Правда» в рідному селі.

Оглядаючись на прожиті роки іменникикам є що згадати, є чим пишатися. Вони виховали дітей, мають онуків та навіть правнуків. Наші довгожителі вірою й правдою трудилися на благо рідного краю. Вони – це приклад добросовісної праці, якій присвятили усе своє життя, і сьогодні продовжують працювати та передавати свою життєву мудрість наступним поколінням! І не дивлячись на свої поважні роки, залишаються усміхненими, життєрадісними та щирими людьми.

Від імені усієї Красилівської громади ще раз вітаємо наших поважних ювілярів та висловлюємо їм щирі слова вдячності за самовіддану й невтомну багаторічну працю, життєву мудрість, чималий досвід та пережиті бурхливі події.

Красилівська громада гордиться, що має таких поважних жителів!Фото без описубільше фото за посиланням: https://www.facebook.com/krasylivrada/posts/4274686732591709


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь