Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Почесний громадянин міста Красилів здобув срібло на ІХ літніх Всеукраїнських іграх з легкої атлетики пам’яті Михайла Баки

Дата: 16.07.2021 14:27
Кількість переглядів: 742

               10-11 липня в місті Дніпро, на базі стадіону «Олімпійські резерви», під патронатом Міністерства молоді та спорту України, Федерації легкої атлетики України та громадської спілки «Асоціація ветеранів спорту України» пройшли фінальні змагання ІХ літніх Всеукраїнських ігор ветеранів спорту пам’яті Михайла Макаровича Баки з легкої атлетики.

               У змаганнях приймали участь 21 команда з областей та міст України. Більше 200 досвідчених легкоатлетів віком від 35 років і старше змагалися за першість у бігу, стрибках в довжину ,висоту та з жердиною, штовханні ядра, метанні молота та списа, спортивній ходьбі.

Спортсмени змагалися за особисту першість як у вікових групах, так і в абсолютній першості згідно з рейтингом, який враховує результат і вік спортсмена.

               Вже традиційно, у складі збірної команди Хмельницької області, виступив Почесний громадянин міста Красилів, багаторазовий чемпіон України та призер Європи зі спортивної ходьби, Микола Оніщук.
               Наш земляк вкотре показав блискучий результат в спортивній ходьбі, пройшовши дистанцію в 3000 метрів за 19:24, 59 секунд, посівши друге місце ( 78,74%). Не поступився Микола Нікіфорович і на дистанції в 5000 метрів, де також отримав свою заслужену срібну медаль, подолавши цю відстань за 33:52,31 секунду (78,74%). За високі результати у своїй віковій категорії , Микола Оніщук був нагороджений медалями та дипломами Федерації легкої атлетики України.

               В абсолютному рейтингу, що визначався загальною сумою найкращих результатів особистих рейтингів членів збірних команд, Хмельничани стали срібними призерами цьогорічних змагань, здобувши 1579 очок. Колектив збірної відзначений дипломами та кубком Міністерства молоді та спорту України.

              Вітаємо Миколу Оніщука та «срібну» команду ветеранів Хмельниччини з блискучим результатом на ІХ літніх Всеукраїнських іграх з легкої атлетики пам’яті Михайла Баки.

      Бажаємо спортсменам міцного здоров’я, вдалих стартів та нових яскравих перемог!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь