Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

До уваги водіїв вантажного транспорту та перевізників!!!

Дата: 22.07.2021 09:16
Кількість переглядів: 306

Фото без опису

Красилівська міська рада звертає увагу перевізників та водіїв вантажного транспорту, що відповідно до постанови КМУ від 21 жовтня 2015 №869 «Про внесення змін до пункту 22.5 Правил дорожнього руху: Забороняється рух транспортних засобів з навантаженням на вісь понад 7 т. або фактичною масою 24 т. автомобільними дорогами загального користування місцевого значення, особливо влітку коли температура повітря +28ºС і вище.

Такі заходи необхідні для забезпечення як безпеки водіїв, так і збереження українських автошляхів. Бо саме висока температура та велика вага вантажу призводить до найбільших руйнувань асфальтобетонних покриттів.

Для інформування водіїв вантажного транспорту про обмеження руху на автошляхах встановлено відповідні дорожні знаки та підготовлені майданчики вздовж доріг для тимчасового відстою великогабаритних транспортних засобів.

Відповідно до ст. 132-1 КУпАП порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів, правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями або залізничними переїздами тягне за собою накладення штрафу на водіїв у розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Шановні водії вантажного транспорту та перевізники, просимо Вас, заздалегідь коригувати маршрути, зважаючи на діюче обмеження та температуру повітря. Збереження автошляхів – це спільна справа тих, хто будує та ремонтує дороги, і тих, хто ними користується.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь