Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сесія міської ради скоригувала бюджет громади на поточний рік

Дата: 12.08.2021 15:30
Кількість переглядів: 482

 

Сьогодні, 12 серпня 2021 року, завершила свою роботу 9-та позачергова сесія Красилівської міської ради. У роботі сесійного засідання під керівництвом міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ взяли участь 20 депутатів, вони розглянули 29 проєктів рішень із різноманітних питань та підтримали їх.

Традиційно, розглядалося питання змін до діючого бюджету громади.

Частина виділених коштів буде спрямована на нагальні потреби комунальних служб громади, у тому числі і на їх підготовку до роботи у осінньо-зимовий період:

• придбання запасних частин до автобусів Красилівського підприємства теплових мереж, що здійснюють автомобільні пасажирські перевезення територією громади (50,00 тис.грн.);

• придбання пальників до опалювальних котлів Красилівського підприємства теплових мереж (50,00 тис.грн.);

• фінансова підтримка Красилівського підприємства теплових мереж для здійснення автомобільних пасажирських перевезень територією громади (332,20 тис.грн.);

• придбання запасних частин до комунальної техніки Красилівської житлово-експлуатаційної контори (50,00 тис.грн.)

• капітальний ремонт ліфта в 3 під`їзді багатоквартирного житлового будинку № 84 по вул. Грушевського в м. Красилів (120,00 тис.грн.).

З метою безперебійного забезпечення населених пунктів громади питною водою, передбачено відшкодування різниці між затвердженими тарифами та собівартістю послуг для Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства в сумі 228,40 тис.грн.

Комунальне некомерційне підприємство «Красилівська багатопрофільна лікарня» проводить поточний ремонт даху частини приміщення консультативно- діагностичної поліклініки (приміщення «швидкої допомоги»), на придбання матеріалів якого міською радою направлено 12,895 тис.грн.

Виділено 10,80 тис.грн. на оплату послуг проведення перевірки димових та вентиляційних каналів фельдшерсько-акушерських пунктів та амбулаторій загальної практики сімейної медицини на території громади.

Також, міська рада підтримала фінансово ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України» (санстанція), виділивши 10,50 тис.грн. на придбання принтера для лабораторного відділення установи.

Продовжується будівництво водогонів по м. Красилів і для виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво систем водопостачання частини вул. Зелена, вул. Різдвяна, вул Долинна та пров. Різдвяний пердбачено 30,00 тис.грн.

Виділено 145,00 тис.грн. на фінансування додаткових робіт з капітального ремонту дорожнього покриття вул. Левадна в м. Красилів.

З метою переведення приміщення колишньої школи в с. Воскодавинці у соціальне житло для учасників бойових дій та інших пільгових категорій населення, на розроблення детального плану території під будівлею виділено 30,00 тис.грн.

Враховуючи спортивні здобутки футбольних клубів «Случ-Красилів» та «Западинці» на їх фінансову підтримку передбачено 100,00 тис.грн.

Також, міська рада прийняла субвенцію з державного бюджету в сумі 700,00 тис.грн., за рахунок якої будуть придбані та встановлені елементи дитячого майданчика із штучним покриттям в центральному парку м. Красилів.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь