Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Виконкомом прийнято важливі для громади рішення

Дата: 19.08.2021 16:59
Кількість переглядів: 417

19 серпня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконкому прийняли 22 рішення з різних сфер життєдіяльності громади.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради розглянуто питання про стан законності та правопорядку на території громади у першому півріччі 2021 року. З інформацією про основні показники злочинності та заходи щодо її протидії ознайомив членів виконкому начальник сектору превенції відділу поліцейської діяльності № 2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Андрій ДАНИЛЮК.

 

В ході засідання члени виконкому розглянули ще одне планове питання порядку денного, яке стосувалось підготовки закладів освіти громади до початку нового навчального року. При розгляді питання було відмічено, що на підготовку закладів освіти до нового навчального року з бюджету громади виділено 819,9 тис. грн. на заклади загальної середньої освіти, 1335,0 тис. грн. – на заклади дошкільної освіти та 15,00 тис. грн. – на заклади позашкільної освіти. «В усіх навчальних закладах громади ще тривають ремонтні роботи. Дякую кожному працівнику, який докладає зусилля, щоб створити комфортні умови для наших школярів», - зазначила міський голова.

Згідно Податкового і Бюджетного кодексів України виконавчим комітетом схвалено прогноз бюджету громади на 2022-2024 роки, який є стратегічним документом планування показників бюджету громади на середньостроковий період і основою для складання проєкту бюджету на наступний рік.

 

Крім того, виконкомом погоджено інвестиційну програму Красилівського підприємства теплових мереж на період 2021-2022 років у сфері теплопостачання, якою передбачені заходи з оптимізації технологічних витрат та втрат теплової енергії.

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення регулюють питання у соціальній та житлово-комунальній сферах, благоустрою, виїзної торгівлі та ін.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання Служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчим комітетом надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, власником якого буде малолітня дитина, а також затверджено висновок про можливість передачі неповнолітньої дитини для подальшого виховання батькові.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 7 жителям громади на загальну суму 8,0 тис. грн. та допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь