Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Заходи до Дня міста, соціальна сфера та захист прав дітей – питання чергового виконкому

Дата: 02.09.2021 16:20
Кількість переглядів: 862

02 вересня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому розглянули 18 проєктів рішень та підтримали їх.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради та у зв’язку із наближенням 577-ї річниці з часу першої писемної згадки про Красилів, члени виконкому прийняли рішення про проведення протягом 06-12 вересня 2021 року святкових заходів з нагоди Дня міста (програма заходів буде розміщена додатково). «Запрошую красилівчан та гостей міста взяти участь у традиційному параді вишиванок і разом відсвяткувати День міста», – звернулась до усіх міський голова.

Рішеннями виконавчого комітету погоджено розміщення атракціонів та виїзної торгівлі під час святкування Дня міста, внесено зміни до розкладу руху автобусного маршруту загального користування Красилів-Чепелівка, затверджено план невідкладних заходів із запобігання та протидії домашньому насильству або насильству за ознакою статі, доповнено перелік соціальних послуг, що надаються жителям громади комунальною установою «Красилівський центр надання соціальних послуг» та ін.

З метою запобігання надання окремим суб’єктам господарювання переваг, які ставлять їх у привілейоване становище стосовно конкурентів, виконкомом скасовано граничний режим роботи торгових об’єктів на території міста Красилів, встановлений з 6-00 до 23-00 год. Разом з тим, навіть при здійсненні цілодобової торгівлі, на території громади діє заборона продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) з 22:00 до 10:00 год., за порушення якої передбачена відповідальність.

Особливу увагу було приділено сфері охорони дитинства. В результаті надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, право власності на яке матиме дитина, затверджено висновки про визначення місця проживання дітей, про способи участі батьків у вихованні дитини, про доцільність позбавлення батьківських прав, а також припинено піклування.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано одноразову матеріальну виплату жителю міста, який підписав контракт про проходження військової служби, у розмірі 2,5 тис. грн., допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн. та матеріальну допомогу 8 жителям громади на загальну суму 6,8 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь