Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада відсвяткувала 504 річницю села Западинці та 428 річницю села Баглайки

Дата: 27.09.2021 19:33
Кількість переглядів: 482

Красилівська громада відсвяткувала 504 річницю села Западинці та 428 річницю села Баглайки

День села – це свято єднання, яке пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного населеного пункту є часточкою історії нашої громади, яку творять люди своєю працею.

Сонячного вересневого дня поважні жителі села, молодь та гості поспішали до сільського будинку культури, адже там відбувалось головне дійство свята. Яскраве оформлення сцени, цікава виставка виробів місцевих умільців, тематичне музичне оформлення створили піднесено-урочисту атмосферу.

Із запашним короваєм на свято завітала міський голова Ніла Островська:

« Я радію разом з вами, що нас сьогодні так багато!Я вітаю усіх вас з сьогоднішнім великим релігійним святом – Воздвиження Христа Господнього. Хай Божа благодать буде в кожній домівці, нехай Господь допомагає нам у всіх праведних справах. Я бажаю, щоб ми рухались разом, підтримували один одного. Бажаю, щоб в наших селах – Западинцях і Баглайках,- панували добро, любов і достаток. Слава усім вам! Слава Україні!», - звернулась до присутніх міський голова.

Після вітальних слів грамотами і подяками Виконавчого комітету Красилівської міської ради та подарунками за активну життєву позицію, вагомий внесок у розвиток громади та з нагоди Дня села було відзначено кращих його представників.

Також Ніла Островська вручила подарунки діткам, які народилися у 2020-2021 роках і тим, хто вперше цьогоріч сів за шкільні парти. Не оминули увагою старожил села, матерів-героїнь, багатодітних сімей, учасників Операції Об’єднаних Сил.

А найкращим подвір'ям стала садиба жительки села Баглайки.

Продовжувалися заходи виступами артистів фольклорного колективу «Баглайчаночка» Баглаєцького сільського клубу, учасників художньої самодіяльності Западинської гімназії, творчих колективів Центру культури і дозвілля «Перлина», хореографічної студії «Візерунок» та народного аматорського ансамблю народної музики колективу «Веретено».

Фото без опису

більше фото за посиланням: https://www.facebook.com/krasylivrada/posts/4627461780647534


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь