Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 30.09.2021 11:49
Кількість переглядів: 388

Обговорено роботу житлово-комунального господарства

в осінньо-зимовий період

 

30 вересня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло позачергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому заслухали представників комунальних підприємств громади про вжиті заходи з підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років і прийняли відповідне рішення. «Розпочинається відповідальний період для усіх комунальних підприємств, тому їх робота має бути стабільною і безперебійною, щоб забезпечити функціонування усіх сфер життєдіяльності громади у цей осінньо-зимовий період!», – наголосила міський голова.

Відповідно до вимог чинного законодавства, розглянувши звернення Красилівського підприємства теплових мереж щодо встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії для населення, бюджетних установ та інших споживачів, що надаються підприємством, виконавчий комітет встановив зазначені тарифи, які будуть діяти протягом опалювального періоду.

Крім того, виконком погодив Красилівському ПТМ річний план виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, надання послуг з постачання теплової енергії та вирішив розпочати опалювальний сезон на території громади за умови, якщо протягом трьох діб середньодобова температура повітря не перевищуватиме плюс 8 градусів.

Виконавчий комітет також прийняв рішення у сфері захисту прав дітей та надав матеріальну допомогу чотирьом жителям громади, які потребують негайної соціальної підтримки.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь