Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Традиційно Красилівська громада спільно з представниками релігійних конфесій святкує День подяки.

Дата: 03.10.2021 17:26
Кількість переглядів: 445

Саме сьогодні, 03 жовтня 2021 року, в міському парку відпочинку в м. Красилів, усі красилівчани в щирій молитві дякували за плоди та дари Господні. 
Молитовне свято розпочав настоятель Парафії Пресвятого Серця Ісуса Римо-Католицької Церкви Матвій Стибурський, який закликав усіх схилити голови й серця у спільній молитві до Бога.
Міський голова Ніла Островська також взяла участь у святковому дійстві та привітала присутніх словами: 
«Маємо чудову нагоду всім разом подякувати Господу Богу за сьогоднішній гарний, сонячний, теплий осінній день. Я дякую всім організаторам, духовним наставникам, що ввели таку гарну традицію в нашому місті – щоосені дякувати Господу за цю прекрасну землю, за ці прекрасні врожаї, за те, що над нами мирне сонячне небо, і хочу, щоб і надалі ці традиції продовжувались. Мені дуже подобаються слова з Біблії: «Дякуйте Господу, добрий бо Він, бо навіки Його милосердя!» -  з молитвою і справи вирішуються і життя легше. Я закликаю всіх – підтримувати один одного, любити один одного, і рухатися по житті з любов’ю і добром! Слава Господу Богу! Слава кожному з нас! Слава нашому Красилову! Слава Україні!»
Проповідувати слово Господнє продовжили: пастир Церкви Адвентистів Сьомого Дня Роман Гулей, пастир Церкви «Скеля Спасіння» Юрій Пасічник,  пастир Церкви «Голос Вічної Любові» Юрій Богуславець, пастир Церкви «Ісуса Христа» Микола Фурман, диякон Церкви «Святої Трійці» Володимир Ксьондз.
Заключну молитву із священослужителями церков та міським головою звершив пастир Церкви «Голос Вічної Любові» Юрій Богуславець.
Під час свята подяки звучали тематичні пісні, які возвеличували Господа та найцінніші його скарби. Для дітей працювали надувні гірки та батути. Усі бажаючі мали можливість пригоститися смачними стравами, приготованими прихожанами церков Красилівської громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь