Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Особистий прийом громадян

Дата: 06.10.2021 14:31
Кількість переглядів: 293

Сьогодні, 06 жовтня 2021 року, в громадській приймальні адмінбудинку, міський голова Ніла Островська провела особистий прийом громадян , в ході якого звернулось 23 жителя громади.

Під час прийому порушувалися питання: щодо заміни електролічильника в гуртожитку по вул.Кошового,30, облагородження дороги біля будинку по вул.Чорновола,50, встановлення бардюр на межі вулиць Перемоги та Чорновола, утримання прибудинкової території в с.Заставки,надання послуг перукаря в Центрі надання соціальних послуг, підсипання дороги по вул.В.Стуса,10, підключення води в квартиру по вул.В.Стуса,2б, підсипання дорожнього покриття по вул.Половій в с.Воскодавинці, щодо чистки комина по вул.Центральній,34а,облаштування доріжки від кафе "Шанс" до ЗОШ №2,стихійного сміттєзвалища в кінці вулиць Гоголя,Пушкіна,П.Шемчука,ремонту покрівлі та ремонту прибудинкової території по вул. Хотовицького,19,перекриття дороги до лісу по вул.Дачній, земельні питання, житлові та питання працевлаштування.

Під час особистого прийому усім громадянам були надані консультації та ґрунтовні роз’яснення щодо вирішення їхніх проблем. Також міський голова доручила керівникам комунальних підприємств і відділів міської ради опрацювати звернення та повідомити заявників про результати їх розгляду згідно чинного законодавства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь