Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада налагоджує партнерські відносини з органами місцевого самоврядування Республіки Польща

Дата: 20.10.2021 15:32
Кількість переглядів: 480

«Дуже важливими аспектами розвитку нашої громади є міжнародна співпраця та пошук нових зарубіжних партнерів. Ми вже маємо відповідний позитивний досвід, який включає залучення позабюджетних грантових коштів посольств Японії та Німеччини, беремо участь у міжнародних програмах та працюємо над залученням кредитних коштів міжнародних фінансових установ. Впевнена, що співробітництво нашої громади з органами місцевого самоврядування Республіки Польща буде взаємовигідним для обох сторін», – Ніла Островська.

Делегація Красилівської міської громади на чолі із заступником міського голови Валерієм Лосем  у партнерстві з громадською організацією «Молодь за Майбутнє» голова – Леся Маланчак  взяла участь у шестиденній серії зустрічей, тренінгів, семінарів, навчальних візитів та дискусійних панелей, що відбувались в рамках проєкту «Польсько-українське сусідство 4.0».

Метою проєкту є розвиток довгострокової міжнародної співпраці та підтримка розвитку підприємництва, зокрема такого, що використовує інноваційні рішення, інструменти та технології, а також підтримує передачу ефективних рішень на основі більш чистих технологій для протидії деградації природного середовища.

Учасники взяли участь у професійному навчанні з питань комунікації, охорони навколишнього середовища (відновлюваних, невідновлюваних джерел енергії, консервації земель), бізнесу та інших послуг, а також мали численні зустрічі з представниками уряду, місцевого самоврядування та громадських організацій у Польщі.

Під час спілкування з маршалом Підляського воєводства Станіславом Дерегайлом  було обговорено шляхи залучення додаткових ресурсів у розвиток різних сфер громади, в тому числі й на реконструкцію очисних споруд.

Війт Гміни Цеглов Мартін Учман у знак співпраці вручив представникам Красиілвської громади пам’ятну ювілейну медаль 400 років з отримання Цегловом муніципальних прав.

Проєкт «Польсько-українське сусідство 4.0» реалізовує Фонд «Хагія-Марина» голова Patryk Panasiuk за співфінансування Міністерства закордонних справ Республіки Польща через фонд Польської Допомоги Розвитку.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь