Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Вибір професії – один із найважливіших етапів у житті кожної людини

Дата: 21.10.2021 14:42
Кількість переглядів: 424

21 жовтня міський голова Ніла Островська та в. о. ректора Хмельницького кооперативного торгівельно-економічного інституту Наталя Антошкова підписали Договір про співробітництво зі стейкхолдерами освітніх програм, який має на меті спільно реалізовувати підготовку та професійний розвиток кадрового ресурсу громади, проведення прикладних наукових досліджень у сфері професійної орієнтації населення, оволодіння сучасними методами, бізнес-технологіями у сфері обслуговування, управління та адміністрування, права, формування на базі здобутих знань, професійних компетентностей для прийняття самостійних рішень під час роботи в виробничих умовах, розвивати потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності. 

Є багато людей, які хотіли б змінити фах, підвищити кваліфікацію, тому ХКТЕІ готовий працювати не лише з школярами 9-11 класів, але й молоддю, старшим населенням, підприємцями, надавати консультації щодо сервісної економіки для людей, які бажають покращити свій бізнес.

Вже у цю неділю, 24 жовтня, у Хмельницькому кооперативному торгівельно-економічному інституті відбудеться день відкритих дверей для учнів 9-11 класів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь