Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Обговорено подальші кроки співпраці з Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією НЕФКО

Дата: 22.10.2021 15:18
Кількість переглядів: 487

22 жовтня було проведено робочу онлайн-зустріч щодо реалізації проєкту комплексної термомодернізації будівель ЗДО № 4 та ЗОШ № 4 ім. П. Кізюна, який планується реалізувати в рамках програм «Енергозбереження» (ESC) і Фонду «Норвезько-Українська ініціатива енергоефективності» (Фонд NUEE) Північної Екологічної Фінансової Корпорації НЕФКО.
Участь у зустрічі взяли: міський голова Ніла Островська, заступник міського голови Валерій Лось, керівники управлінь та відділів міської ради, голови профільних депутатських комісій, директор ЗОШ №4 ім. П. Кізюна та завідуюча ЗДО № 4, а також експерти Корпорації НЕФКО та консалтингової компанії GARDE Консалтинг.
«Для нас головне, щоб вихованцям було комфортно в їхніх закладах. Завдяки співпраці з НЕФКО ми маємо чудову можливість отримати дешевий кредит та кілька мільйонів грантових коштів на ці цілі. Готові й надалі оперативно виконувати поставлені завдання для якнайшвидшого проходження усіх бюрократичних процедур та початку реалізації робіт по проєкту», – зазначила Ніла Василівна.
Під час дискусії було підбито підсумки попередньої співпраці, обговорено питання фіналізації бізнес-плану проєкту та підготовки документів для отримання погодження Міністерства Фінансів України.
Нагадуємо, що цьогоріч Красилівська громада подала на затвердження НЕФКО проєкт-заявку на комплексну термомодернізацію бюджетних установ ( ЗДО № 4 «Сонечко» та ЗОШ № 4 ім. Петра Кізюна). Максимальна сума кредиту – 500 тис. євро в гривневому еквіваленті під 3 % річних у гривні. Внесок громади – 10% від загальної суми проєкту.
Також ведеться робота по залученню 5 млн. грн. грантових коштів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь