Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Комунальне господарство та соціальна сфера – питання чергового виконкому

Дата: 04.11.2021 16:28
Кількість переглядів: 447

04 листопада 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, розглянуто 14 проєктів рішень з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

Виконком розпочав роботу із заслуховування інформації Красилівської житлово-експлуатаційної контори про проведені роботи для забезпечення належного утримання доріг громади в зимовий період 2021-2022 років. Так, було відмічено, що для розчистки доріг громади від снігу підприємством створено запас паливно-мастильних матеріалів, протиожеледної суміші, підготовлено відповідну техніку та укладено договори про надання додаткових послуг автотранспорту. «Минула зима показала, що ми маємо партнерів, в особі аграріїв, тому і в цьому році розраховуємо на їхню підтримку в розчистці доріг громади від снігових заметів», – зауважила міський голова.

За результатами розгляду звернення ТОВ «ІТБ ГРУП», виконавчим комітетом встановлено тарифи на теплову енергію, що виробляється на установках з використанням альтернативних джерел енергії, та постачання для потреб установ і організацій, які фінансуються з державного чи місцевого бюджетів на території громади. Згідно чинного законодавства суб’єкт господарювання повідомить споживачів про зміну тарифів.

На засіданні члени виконкому також розглянули питання в сфері орендних відносин і житлових прав громадян.

Рішеннями виконавчого комітету проведено повідомну реєстрацію колективного договору, внесено зміни до складу опікунської ради, виділено паливно-мастильні матеріали з матеріального резерву для здійснення запобіжних заходів.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання Служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконком надав дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти, встановив опіку над нерухомим майном, що належить дитині-сироті, та ін.

На завершення прийнято рішення, яким надано матеріальну допомогу 3 жителям громади на загальну суму 1,2 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь