Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Із 13 до 19 грудня в Україні вперше відбувається Національний тиждень читання

Дата: 17.12.2021 16:23
Кількість переглядів: 354

Ніла Островська: "Люблю щодня прочитати хоча б кілька сторінок будь-якої книги, завжди маю декілька під рукою і вибираю під свій настрій. Поринаю в інший світ і так відпочиваю від емоційного напруженого дня. І,взагалі, люблю читати хороші книги!"

Із 13 до 19 грудня в Україні вперше відбувається Національний тиждень читання. Надзвичайно важлива подія для промоції читання книжок в різних країнах.  

У 2021 році книгозбірні громади продовжували формування бібліотечного фонду книгами сучасних українських та зарубіжних авторів, літературою для дітей та  за шкільною програмою. Майже на 3,4 тис. примірників книг поповнився  фонд книгозбірень Красилівської  міської територіальної громади.

Таку кількість літератури бібліотеки одержали завдяки різним джерелам фінансування. За кошти міського бюджету придбали 433 примірники, на що витратили майже 50000 грн. Свою частку внесла література за Державними програмами, якої надійшло 827 примірників на суму 103 600 грн., а також була ще подарована література та з обмінних фондів інших бібліотек – 2144 примірники на суму 66902 грн.

       Отримана література розрахована на читачів різного віку – від малечі й до старших користувачів. Розмаїття нових видань радує, це книги різноманітні за змістом і форматом, дуже гарно оформлені, цікаві за тематикою та дозволять задовольнити найвибагливішого читача у 18 книгозбірнях Красилівської громади. 94% видань, що поповнили фонди наших бібліотек  українською мовою.

Ми прагнемо щоб кожен житель громади знайшов свою книжку, свого автора, свій формат читання, свою бібліотеку та, зрештою, додав читання до своєї життєвої історії.

Хай читачів в Україні стає більше з кожним днем!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь