Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівській громаді є ким пишатися!

Дата: 23.12.2021 14:56
Кількість переглядів: 584

 

Упродовж 09 та 10 жовтня у Чорноморську, що на Одещині та Івано-Франківську проходив щорічний Кубок України з легкої атлетики серед ветеранів.

У складі збірної команди ветеранів з легкої атлетики Хмельницької області виступав багаторазовий чемпіон України та призер Європи зі спортивної ходьби Почесний громадянин міста Красилів – Микола Оніщук, для якого цьогорічний кубок видався переможним.

Наш земляк вкотре показав блискучий результат в спортивній ходьбі, пройшовши дистанцію в 3000 метрів за 19:08, 54 секунди, посівши перше місце (79,85%). 

Не поступився Микола Нікіфорович і на дистанції в 5000 метрів, де також отримав свою заслужену золоту медаль, подолавши цю відстань за 32:34, 94 секунди (79,86%). 

За високі результати у своїй віковій категорії, Микола Оніщук був нагороджений медалями та дипломами Громадської спілки «Всеукраїнська спілка громадських організацій «Асоціація ветеранів спорту України».

Заключним офіційним змаганням 2021 року у легкоатлетів віком 30 років і старших на всеукраїнському рівні став Кубок України серед ветеранів у приміщенні, який тривав 18-19 грудня в манежі Олімпійського фахового коледжу ім. Івана Піддубного.

179 досвідчених спортсменів з 13 областей і столиці завзято боролися за особисту першість в кожному виді програми як у вікових групах, так і в абсолютній першості згідно з особистим рейтингом, який враховує результат і вік спортсмена.

Представники збірної Хмельниччини спромоглися вибороти 12 (4 золотих, 7 срібних та 1 бронзову) медалей за рейтингом в абсолютному заліку. 

Серед складу збірної Хмельниччини Микола Никифорович  показав відмінний результат в спортивній ходьбі, пройшовши дистанцію на 3000 метрів за 17:13:, 42 секунди (88,7 %) та 5000 метрів за 32:27, 50 секунд (80,1%) за що нагороджений «золотими» медалями.

Вітаємо Миколу Оніщука з блискучими результатами на змаганнях за Кубок України з легкої атлетики серед ветеранів.

Бажаємо нашому Почесному громадянину міста Красилова міцного здоров’я, вдалих стартів та нових яскравих перемог!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь