Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відбулись збори з жителями Веселівського старостинського округу.

Дата: 28.12.2021 16:25
Кількість переглядів: 567

Відбулись збори з жителями Веселівського старостинського округу.

Сьогодні міським головою Нілою Островською (Ніла Островська) та старостою Веселівського старостинського округу Валерієм Шевчуком, у приміщенні Пашутинецького будинку культури, проведено збори із жителями сіл Веселівка, Пашутинці та Берегелі.

В ході зустрічі жителями піднімались питання щодо незаконного виділення в 2011-2013 роках земельних ділянок сільськогосподарського призначення по 2 га в приватну власність, проведення будівництва сільського водогону в 2017-2018 роках з грубими порушеннями. Основне невдоволення жителів викликано тим, що усі вільні земельні ділянки сільськогосподарського призначення, які сьогодні виявляються в результаті проведеної інвентаризації земель спрямовуються згідно черговості виключно учасникам бойових дій, а не виділяються для мешканців старостинського округу.

,,Веселівський старостинський округ в складі громади лише рік. І зважаючи на суттєве збільшення вартості енергоносіїв вдалося небагато. Але ми проводимо інвентаризацію земель та нерухомого майна, наводимо порядок в сфері оренди комунального майна, збільшуємо ставки орендної плати за земельні ділянки, спільно з суб’єктами господарювання, які здійснюють свою діяльність на території старостинського округу, на умовах соціального партнерства, реалізовуємо проєкти в тому числі і по будівництву вуличного освітлення в селах Пашутинці та Веселівка - заплановано більше 4 км вуличного освітлення, які за зимовий період буде влаштовано. Ми використовуємо усі можливості для залучення додаткових фінансових ресурсів на проведення робіт із благоустрою Веселівського старостинського округу’’ – підкреслила Ніла Островська.

Також про проведену за рік роботу перед жителями прозвітував староста Валерій Шевчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь