Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

План роботи, житлово-комунальна та соціальна сфери – основні питання виконкому

Дата: 13.01.2022 15:45
Кількість переглядів: 276

 

13 січня 2022 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому розглянули 18 питань порядку денного з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на перше півріччя 2022 року.

З метою задоволення потреб у пасажирських перевезеннях, виконавчим комітетом, як організатором пасажирських перевезень на території громади, введено в дію рішення конкурсного комітету від 11 січня 2022 року з визначення переможців конкурсу з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, а саме: Красилів – Западинці та Красилів – Кульчини.

Згідно вимог чинного законодавства, визначено види робіт на території громади для порушників, на яких судом у 2022 році буде накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, суспільно корисних робіт або засуджено до покарання у виді громадських робіт, а також перелік об’єктів, де порушники виконуватимуть ці роботи.

Виконкомом проведено повідомну реєстрацію колективного договору, погоджено план реконструкції зовнішніх електромереж, внесено зміни до раніше прийнятих рішень та ін.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, члени виконавчого комітету також розглянули питання, що були подані Службою у справах дітей міської ради.

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення стосувалися оренди нерухомого майна комунальної власності громади, житлових прав громадян та надання матеріальних допомог.

Після завершення засідання, педагоги та юні вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва міської ради привітали усіх присутніх з новорічно-різдвяними святами, весело защедрували та отримали гостинці.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь