Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Засідання виконкому: основні питання та результати їх розгляду

Дата: 08.02.2022 15:31
Кількість переглядів: 381

 

 

08 лютого 2022 року міський голова Ніла ОСТРОВСЬКА розпочала чергове засідання виконавчого комітету міської ради з оголошення хвилини мовчання в пам’ять про Петра ШЕМЧУКА (10.07.1991 – 08.02.2015), жителя

с. Чепелівка, який сім років тому героїчно загинув в зоні проведення антитерористичної операції на сході України за незалежність, територіальну цілісність держави та наше мирне сьогодення.   

Під час засідання, яке пройшло під головуванням міського голови, члени виконкому розглянули 12 питань порядку денного, а також було відзначено переможців щорічного конкурсу «Подаруй жителям громади святковий настрій».

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради, заслухано інформацію про звернення громадян, яких у 2021 році до міської ради надійшло 3874; найбільшу частину складають письмові звернення – 3257 та звернення, отримані на особистому прийомі громадян міським головою – 510. Члени виконкому проаналізували стан розгляду звернень громадян в міській раді та прийняли відповідне рішення.

Виконавчий комітет розглянув питання щодо організації та проведення в громаді меморіальних заходів до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і Дня Героїв Небесної Сотні з урахуванням карантинних вимог.

Окремі рішення стосувались цивільного захисту, уповноважених на складання протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, орендних відносин та ін.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання Служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчий комітет надав дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти.

На завершення були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 12 жителям громади на загальну суму 11,3 тис. грн. та допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь