Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Привітали ювілярів!

Дата: 10.02.2022 13:39
Кількість переглядів: 382

Довгожителі – це жива історія нашого краю. Молоде покоління повинно пишатися їхньою життєвою мудрістю, багатим досвідом, незламністю перед воєнними лихоліттями, голодоморами та труднощами післявоєнної відбудови.

8 та 10 лютого свої 90 років зустріли жительки с. Мончинці – Олена Андріївна Михайлюк та Марія Юріївна Ковальчук з села Пилипи Чернелівського старостинського округу.

Свою трудову діяльність Олена Андріївна Михайлюк присвятила сільському господарству. Працювала на нормі, де обробляла буряк.

Олена Андріївна дала дорогу в життя чотирьом дітям, діждалась сім внуків, а душу бабусі зігрівають вісім правнуків, яких вона дуже любить. Проживає ювілярка у власному будинку з родиною доньки та завжди з нетерпінням чекає зустрічі з своїми дітьми, внуками та правнуками.

Ще одна ювілярка з непростою долею – Марія Юріївна Ковальчук. Уся трудова діяльність іменинниці – це важка праця в сільському господарстві. Довгий час Марія Юріївна працювала в колгоспі, на буряках, а пізніше – збирала в населення молоко. Попри свій поважний вік, іменинниця ще й досі не сидить без роботи, а трудиться та порається по господарству.

Ювілярка безмежно любить свою родину: разом з чоловіком народила та виховала двох доньок, тішиться трьома внуками та шістьма правнуками, які її також люблять та поважають.

Навіть сьогодні, у день свого 90-річчя, жінки залишаються усміхненими, веселими, життєрадісними та щирими людьми.

Вітаємо ювілярок з їхнім святом, бажаємо здоров’я, благополуччя та процвітання. І нехай Господь дарує можливість зустріти ще не один день народження і не один ювілей в колі найближчих та найрідніших з усмішкою, наснагою та оптимізмом.

Красилівська громада пишається, що має таких поважних ювілярок!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь