Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершила роботу 21-ша сесія міської ради

Дата: 29.04.2022 15:50
Кількість переглядів: 646

 

Сьогодні, 29 квітня 2022 року, під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ відбулася двадцять перша чергова сесія Красилівської міської ради, в роботі якої взяли участь 20 депутатів. 

Депутати обговорили та ухвалили рішення з 12 питань порядку денного.

,,Сьогодні ми прийняли ряд важливих рішень, що стосуються життєдіяльності нашої громади. Ми всі єдині, спільно працюємо і робимо все можливе, щоб наблизити нашу Перемогу’’,– Ніла Островська.

Традиційно, розглянуто питання щодо коригування бюджету громади 2022 року. 
За рахунок вільного залишку коштів бюджету станом на 01.01.2022 року профінансовано першочергові потреби на суму 1 043,050 тис.грн:

408,050 тис. грн. – на оплату спожитих енергоносіїв для  КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня»;

400,000 тис. грн. –  на організацію та здійснення пасажирських перевезень у громаді для Красилівського підприємства теплових мереж;

200,000 тис. грн. – на компенсацію витрат за пільгове перевезення окремих категорій громадян для Красилівського підприємства теплових мереж;

35,00 тис. грн. – на відшкодування оплачених комунальних послуг та спожитих енергоносіїв, у зв’язку із розміщенням у приміщеннях громади внутрішньо переміщених або евакуйованих осіб Релігійною громадою Пресвятого серця Ісуса Римо-католицької церкви в м. Красилів.

Звільнено:

від місцевих податків фізичних осіб, які були призвані/мобілізовані до лав Збройних сил України та беруть участь у бойових діях на території України (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, плати за землю та єдиного податку);
  
від сплати  земельного податку  КЕВ Міністерства оборони.

Затверджено Програму забезпечення  перебування внутрішньо переміщених осіб та/або евакуйованих осіб у тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування на території Красилівської міської територіальної громади на 2022 рік.

Внесено зміни до Комплексної програми соціального захисту населення «Піклування» та передбачено фінансову підтримку активним членам добровольчого формування територіальної громади.

Надано 100 % пільгу дітям із категорії внутрішньо переміщених осіб на навчання у Школі мистецтв Красилівської міської ради на 2022 календарний рік.

За результатами обстеження постійною депутатською комісією міської ради  із гуманітарних питань приміщень Кульчинівської та Кульчинківської загальноосвітніх шкіл, внесені зміни до існуючого рішення міської ради, якими передбачено створення  Кульчинівської гімназії та реорганізацію Кульчинківської ЗОШ шляхом пониження  її ступеня.

Внесено зміни до існуючого рішення міської ради в частині затвердження нових платних рентгенологічних послуг та послуг з вторинних медичних оглядів.

 Також внесено зміни до Програми розвитку та фінансової підтримки КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня», якими передбачено збільшення видатків на капітальні придбання та страхування медичних працівників, які контактують із хворими на КОВІД.
 
Враховуючи пропозиції жителів громади, змінено назви вулиць і провулків, які мали ознаки колонізації та русифікації України.

Прийнято рішення про демонтаж скульптурної композиції, яка входить до пам’ятки історії «Братська могила мешканців міста, які загинули в період колективізації», що розташована на розі вулиць М.Грушевського та Театральна в м. Красилів із послідуючим перепохованням по завершенню воєнного стану останків чотирьох могил  на території України. 

Депутати підтримали пропозицію міського голови щодо проведення круглого столу за їх участі із священнослужителями УПЦ (мп) з метою обговорення питання переходу храмів Української православної церкви (московського патріархату), які розташовані на території громади, під юрисдикцію Православної церкви України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь