Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Нам є кого захищати! Нам є кого берегти!

Дата: 01.06.2022 20:09
Кількість переглядів: 372

 

День захисту дітей – день, коли все навколо нагадує нам про те, що ми маємо кожної хвилини, незважаючи ні на які офіційні дні, піклуватися про наші маленькі серденька, нашу світлу надію, наше радісне майбутнє.

«Вітаю усіх вас з початком літа! Нехай це літо буде найщасливіше для вас усіх! Вітаю усіх з Днем захисту дітей – зростайте здоровими та щасливими на радість батькам і на славу Україні!

Слава усім вам!

Слава Україні!» - привітала усіх діток Ніла Островська.

Сьогодні в нашій громаді відбувся ряд заходів, організованих для нашого майбутнього – дітей.

Веселощі проходили в міському парку відпочинку, де дітки взяли участь в цікавому та захоплюючому квесті «Нехай буде мир у нашій рідній Україні! », колективно і творчо попрацювали, створивши панно «Голуб миру», зустрілися з казковими героями з якими енергійно потанцювали у флешмобі «Ура!Канікули!».

Також бажаючі спробували розмалювати свої обличчя в сучасному виді мистецтва – фейс арт, ознайомитись із тематичною виставкою на бібліомайданчику «Дитинство в сонячних долонях», поспівати патріотичних пісень та посмакувати гарячою стравою, що була приготовлена з любовю працівниками Будинку творчості дітей та юнацтва.

За пропозицією Красилівської міської ради до частування малечі також долучились: власники кафе «Парк-ланч», кафе-ресторану «Блек суші», кафе-ресторану «Гостинний двір», СТ «Домашній хліб Поділля» та ДП ПрАТ «Оболонь» Красилівське.

Дякуємо меценатам за смаколики та за проявлену турботу до дітей нашої громади та внутрішньо переміщених діток.

Ми переконані, що діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах, як промінь світла.

Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов’ю дитячі серця, об’єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними громадянами своєї країни і неодмінно стануть гордістю нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь