Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

В рамках ініціативи «Сильні громади наближають Перемогу» нашу громаду обрано до складу дев’яти громад

Дата: 17.08.2022 15:52
Кількість переглядів: 423

 

В рамках ініціативи «Сильні громади наближають Перемогу» нашу громаду обрано до складу дев’яти громад, де реалізовуються соціально-орієнтовні бізнес-мініпроєкти, головною метою яких є соціальна та гуманітарна підтримка внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та розвиток місцевої економіки у воєнний час.

«Від попередньої зустрічі минуло півтора місяця, за цей час ми спільно з компанією «SKL International» закупили мініекскаватор вартістю понад 10 тисяч євро, який найближчим часом допомагатиме прокладати водогони в нашій громаді та надаватиме якісні послуги нашим жителям. Дякуємо експертам Шведсько-українського проєкту "Підтримка децентралізації в Україні" Олегу Фасолі та Айдеру Сеїтосмановміжу, а також Шведському агентству з міжнародного співробітництва та розвитку «Sida» за допомогу та підтримку», - зазначила Ніла Островська.

Експерти разом із представниками міської ради та комунального підприємства обговорили стан справ по реалізації проєкту та підписали угоду про передачу комунальному підприємству «Красилівське підприємство теплових мереж» мініекскаватора для проведення робіт з ремонту водопостачання та водовідведення. Також присутні відвідали комунальне підприємство, де ознайомились з функціоналом даної техніки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь