Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні нашу громаду відвідали Дмитро Колотило, асистент із зв’язків з громадськістю провідної швейцарської організації з надання допомоги дітям

Дата: 23.08.2022 14:17
Кількість переглядів: 473

«Ми співпрацюємо з вітчизняними та міжнародними організаціями і фондами в багатьох напрямках, серед яких важливе місце займає підготовка потенційних приміщень для розміщення вимушених переселенців. Місяць тому розпочали співпрацю з Партнерським майданчиком міжнародної допомоги при Хмельницькій обласній військовій адміністрації та заповнили заявку для розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях комунальної власності громади. Маємо варіанти приміщень, які можна оперативно відремонтувати, обладнати санвузли, душові та харчоблоки, поставити ліжка та заселити тих осіб, які вимушено цього потребують. Розраховуємо на підтримку партнерів у реалізації наших задумів», – Ніла Островська.

Сьогодні нашу громаду відвідали Дмитро Колотило, асистент із зв’язків з громадськістю провідної швейцарської організації з надання допомоги дітям Terre des hommes та Наталія Підгурська, представник Партнерського майданчика міжнародної допомоги при Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

Разом із представниками міської ради делегація відвідала Красилівську дитячо-юнацьку спортивну школу та будівлю колишньої Воскодавинської загальноосвітньої школи.

Учасники обстеження оглянули приміщення закладів та напрацювали спільні пропозиції щодо їх підготовки до потенційного комфортного поселення внутрішньо переміщених осіб, які буде винесено на розгляд організації Terre des hommes разом з іншими проєктними пропозиціями по Україні.

Тримаємось разом! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь