Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

З Днем Незалежності, Україно!

Дата: 24.08.2022 13:18
Кількість переглядів: 533

31 рік Незалежності - 8 років війни за незалежність, самостійність і територіальну цілісність з російським агресором - півроку повномасштабного російського вторгнення. Незалежність України загартовується найвищим гартом - на полі бою, ціною життів найкращих людей країни.

Сьогодні Ніла Островська зустрілась з тими, на чиїх плечах тримається Незалежність нашої країни:

«Я вітаю усіх з найвеличнішим державним святом – Днем Незалежності України! За всю історію своєї Незалежності, а це 31 рік, – це найсумніший День. Але поряд із сумом нас переповнює гордість – Україна не впала на коліна, завдяки таким, як ви! 
Кожен з вас, хтось на справжньому фронті, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, хтось на фронті в тилу, робить все можливе, щоб Україна вистояла! Завдячуючи таким, як ви, наша країна бореться та перемагає, і незабаром ми будемо мати свій День Перемоги! Ви – наша гордість! Ви заслуговуєте на найкращі слова пошани і вдячності! 
Я прошу хвилиною мовчання згадати всіх тих, кого з нами нема – вони зупинили ворога! Ми будемо вічно пам’ятати всіх Героїв, які віддали найцінніше, що є в цьому світі - своє життя за волю і незалежність України!
Слава усім вам!
Слава Україні!»

З нагоди відзначення 31-ї річниці незалежності України міський голова вручила:

Подяку виконавчого комітету Красилівської міської ради та медаль «Незламним. Російсько – українська війна» за вірність військовому обов’язку, самовідданість, незламну силу волі, мужність та відвагу при виконанні бойових завдань, захист суверенітету і територіальної цілісності України: 

    ГЕРАСИМЧУКУ Олександру Васильовичу – солдату;

    ДІХТЯРУ Володимиру Григоровичу – молодшому солдату;

ДОМБРОВСЬКОМУ Дмитру Олександровичу – солдату;

КОВАЛЮ Сергію Васильовичу – старшому солдату;

ЛИГОМІНІ Артему Олеговичу – старшому солдату;

МОРОЗЮКУ Олександру Юрійовичу – солдату;

ПАНЧУКУ Андрію Васильовичу – солдату;

ПІГЛІНСЬКОМУ Ярославу Руслановичу – солдат;

ПРИЩЕПІ Миколі Сергійовичу – солдату;

ПРОСКУРІНУ Олександру Анатолійовичу – старшому солдату;

СВІСТАКУ Олександру Олександровичу – старшому солдату;

СЕМЕНЮКУ Олександру Михайловичу – капітану;

СТАСЮКУ Сергію Васильовичу – сержанту;

ХУДОМУ Юрію Олександровичу – солдату.

Ніла Островська також вручила Подяки виконавчого комітету Красилівської міської ради за підняття патріотичного духу, високу виконавську майстерність та активну участь у благодійному турі з мистецькою акцією «Україна – це…»: 

МАЛОМУ Віктору – керівнику народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Случ»;

Чоловічому вокальному тріо (у складі Олександра МИКУЛЬСЬКОГО, Василя ШЕВЧУКА, Андрія МІНЯЙЛОВА).
    
А за активну життєву позицію, незламну силу волі, підняття патріотичного духу, високу виконавську майстерність та активну участь у благодійному турі з мистецькою акцією «Україна - це…» Подяку виконавчого комітету Красилівської міської ради отримала ПІДБЕРЕЗНА Тетяна Володимирівна – жителька міста Красилів.

Також Ніла Василівна вручила Подяку Хмельницької обласної ради із врученням нагрудного знаку за самовіддане служіння українському народові, активну громадянську позицію, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, патріотизм, популяризацію українських духовних цінностей:

ГРИНЧУКУ Миколі Вікторовичу – офіцеру 4 відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

ПОЛЯНОВСЬКОМУ Анатолію Романовичу – депутату Красилівської міської ради 6 та 7 скликань, директору товариства з обмеженою відповідальністю «Агропром – 2008, «Світанок – агро»;

ТУСТАНОВСЬКІЙ Тетяні Володимирівні – вчителю математики Чепелівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Петра Шемчука, керівник волонтерського загону «Мрія».

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Четвертого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Василь Ткачук за сумлінне виконання службових обов’язків, активну шефську допомогу Збройним Силам України та з нагоди Дня Незалежності України від імені полковника Юрія Пуйко – тимчасово виконуючого обов’язки начальника Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручив Грамоту Нілі Островській.

З нагоди державного свята присутні також поклали квіти до памятника «Героям України» та Тарасу Шевченку.

Бути незалежним – наше невід’ємне право. Ми захищаємо своє. Те – що любимо, те – що рідне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь